Други

Референтни проекти

Верзија за печатење
2021
1.
Акустичен третман на СПА центар
Аронија СПА, Јоханесбург, Јужна Африка
2.
Звучна изолација бариера во фабрика за производство на машини
Multivac Bulgaria
3.
Зграда за звучна изолација
Hitachi ABB Power Grids
4.
Звучна изолација на трансформаторот
EVN Бугарија
5.
Акустичен третман во радио студио
Medi 1 Radio, Tanger, Marocco
2020
1.
2.
Шумоизолации и акустика на професионално ТВ студио
Doli Media Studio, Slavi's Evening show
3.
4.
5.
Шумоизолации на чилери
Europarliament, Sofia
6.
Звучна изолација и акустика на студио за тапани
Венко Поромански - професионален тапанар
7.
Шумоизолации на воздушни канали
Restaurant Noah, Sofia
8.
Шумоизолации на генератор
Telenor Bulgaria
2019
1.
Акустична штанд за снимање на звук
Chaos Group
2.
Намалување на времето за реагирање во гимназија
Private Language School "Doris Tenedi"
3.
Акустичен третман на студио за учење преку Интернет
Ucha.se
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
2018
1.
2.
3.
4.
Индустриска звучна изолација на чилери
Banca Intesa Serbia, Белград
5.
Акустичен третман на сали
Boyana Residence, House 2
6.
7.
8.
9.
10.
2017
1.
Дизајн, производство и инсталација на кабини за превод
Euro Parliament, Sofia
2.
Звучна изолација на индустриска кабина
Воен погон Арсенал, Казанлак
3.
4.
Акустичен третман на канцеларии и инсталација на сепаратори за биро
DSK Bank
2016
1.
Акустичен третман на канцеларии со текстилни акустични панели DECIBEL
Ernst & Young
2.
Дизајн и инсталација на акустични прегради и сепаратори
AQ Magnit, Godech
3.
Производство и инсталација на индустриски пригушувач
Vivacom (BTC EAD), Sofia
4.
Производство и инсталација на индустриска бариера за бучава
Grammer AD, Trudovets
5.
Звучна изолација на индустриски вентилатор
Alkaloid AD, Skopje
6.
7.
2015
1.
Дизајн и инсталација на акустичен третман
Bar Barbakan, Skopje
2.
Звучна изолација на таванот од ресторан
Ресторан Sasa
3.
Звучна изолација бариера на центар за кучиња
Rudozem Street Dog Rescue
4.
Акустично инженерство на звучно изолиран раствор за опрема за производство
Nestlé
5.
Дизајн и инсталација на звукоизолирани и акустични решенија
Open air theater, Burgas
6.
Дизајн и инсталација на звукоизолирани и акустични решенија
City Mark Art Centre, Sofia
7.
Акустичен третман на ТВ студио
Телевизија К -ТВ, Skopje
2014
1.
Акустичен третман на просторија за аудиологија
Болница Тракија, Стара Загора
2.
Акустичен третман со дизајнерски акустични панели
Ресторан Backstage, Бургас
3.
Звучна изолација на чилерот
Top Fit, Sofia
4.
Звучна изолација на кутија за сервер
Alcatel Lucent Enterprise
2013
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
2012
1.
2.
Инженерство и инсталација на индустриска контрола на бучава
VP Brands International, Bulgaria
3.
4.
5.
Акустично подобрување во канцеларии и конференциски сали
Litex Tower, Sofia
We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.