Акустични кутии за звучна изолација DECIBEL LW®

Акустични кутии за звучна изолација DECIBEL LW®

Акустичните кутии за звучна изолација од серијата DECIBEL LW® се користат во случаи кога не е возможно да се инсталира стандардна изолација. Изработени се од поцинкувани или обоени рамки на основните делови, вклучувајќи звучна изолација и фронтални панели за апсорбирање на звук. Крилата (страничните делови) се направени од поцинкуван челик со перфориран челик и се исполнети со високо апсорбирачки материјали.

За повеќе информации за производот, контактирајте не на sales@decibel.bg.

Кутијата за изолација на звук со звучници што апсорбираат звук Decibel LW е погодна за звучна изолација на:

- системи за греење и вентилација;

- компресори

- Воздушни канали

За нарачки и прашања во врска со звучникот, слободно контактирајте не на sales@decibel.bg

Технички карактеристики
Боја:по RAL
Димензии: 1560 x 2000 x 1500 mm, 1200 x 1940 x 1500 mm, 1000 x 1600 x 1200 mm
Нестандардни големини: На барање
*Различни димензии можат да бидат изработени по нарачка

Поврзани проекти

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.