DECIBEL ENCLOSURE комора за изолација на звук

Примена и опис

Во интерес на постигнување врвно намалување на бучавата од отворите на придушувачот, DECIBEL разви на челичен механизам на почетокот на придушувачот како средство за елиминирање на отвореното подрачје и затоа пренесување на бучава, но во исто време сè уште нуди пристап до затвореното машина. Главната идеја за избор на челик наместо конвенционалната гума е обезбедување на подобро намалување на бучавата благодарение на поголема маса и многу поголема отпорност на абење на материјалот.

Технички информации

Дизајн: Прилагодено проект
Боја: РАЛ; Прилагодено дизајнирање
Димензии: Прилагодено проект
Дополнителни компоненти: Придушувачи, Кулиси, електрични мотори, прозорци, врати, вентилација
Собрание на лице место: Да

Галерија

Поврзани проекти

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.