Звучна изолациска врата - PM 49

Преглед на производи

Акустична метална врата со дебелина од 85 мм, вклучувајќи ја и рамката околу работ.

Составени од тешко јадро и две апсорбирачки комори целосно исполнети со оган материјал за класификација М0.

Со систем за само-отворање / рачно затворање во алуминиумски клин и двоен заптивка во посебен профил низ целиот раб.

Апликација

PM 49 се применува за студирање, кина, аудиториуми, машински простории и повеќе индустриски простории каде е потребна акустична изолација. Индекс на звучна изолација Rw = 52 dB.

За дополнителни технички информации, контактирајте не на sales@decibel.bg

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.