Звучна изолациска врата - PM 43

Преглед на производи

Акустична метална врата со 56 мм дебелина, вклучувајќи ја и рамката околу работ. Содржи тешко јадро и две абсорбента комори целосно исполнети со оган материјал за класификација М0.

Со систем за само-отворање / рачно затворање во алуминиумски клин и двојно запечатување во посебен профил низ целиот раб.

Апликација

ПМ 43 се применува за студирање, простории за кино, аудиториуми, машински простории и повеќе индустриски простории каде е потребна силна изолација од звук. Индекс на звучна изолација Rw = 46 dB

За дополнителни технички информации, контактирајте не на sales@decibel.bg

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.