звучна изолациска врата - PM 37

Преглед на производи

PM 37 е акустична металик врата со дебелина од 44 мм, вклучувајќи ја и рамката низ целиот раб, освен на бариер, со специјален заптивната смеса за профили низ целиот раб, што е веднаш до бариерот со механичкиот систем.

Конструиран од страна на рамка во тубуларен метал и свиткан лим со челични плочи со 1,5 мм дебелина и јадро целосно исполнето со абсорбента и влажниот материјал.

Вклучува заклучување со асиметричен европски цилиндар со лента „Јале“ клуч и специјална шарка на овој модел што обезбедува вертикална регулатива.

 

Апликација

PM 37 е применлив за технички простории, машински прегради и за сите повеќенаменски области каде што е потребна акустична изолација. Индекс на звучна изолација Rw = 37 dB.

За дополнителни технички информации, контактирајте не на sales@decibel.bg

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.