Get in touch

GET IN TOUCH

We would love to hear from you! Send us a message and one of our representatives will get in touch with you as soon as possible.

(Please fill all the required fields, marked with *.)

How do you prefer us to contact you?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Related Products

Бокс за изолација на звук DECIBEL AL®

DECIBEL AL® 300 и DECIBEL AL® 600 се единствен систем за слабеење на лувер. Лујверите се изработени од челични лимови, исполнети со материјал кој апсорбира звук и едностран капак од перфориран метален лим. Стандардните големини на кутијата се 300 х 1000 х 1000мм. или 600 х 1000 х 1000мм. Ова ги прави пригушувачите лесни за инсталирање на фасадните отвори или закачени на потпорна метална конструкција. Тие исто така може да се чуваат како самостојни амортизери на screenидот на екранот. DECIBEL AL® 300 и DECIBEL AL® 600 се користат главно во моторни простории, отвори за вентилација, простории за генератори на електрична енергија, котлари, кули за ладење или други индустриски или HVAC системи. DECIBEL AL® е изработен од галванизирана или обложена во прав метална рамка и модуларни делови, вклучително и предни панели кои изолираат звук и апсорбираат звук. Крилјата се изработени од галванизиран лим со завршница од перфориран лим и полнење на материјал кој апсорбира звук.     Звучно-изолационите снопови DECIBEL AL® се дизајнирани за ситуации кога мора големи количини на воздухпроток низ лувер и каде што просторот за инсталација е ограничен. Ова вклучува куќишта, напојувања и системи за ладење / греење.Постојат две стандардни големини на ролетни за изолација на звукот DECIBEL AL® (300 и 600), секоја со свои карактеристики во однос на звучната изолација, длабочината на инсталацијата и волуменот на воздухот. DECIBEL AL® може да се произведува и во нестандардни големини. Стандардни димензии на DECIBEL AL® 300 х 1000 х 1000 mm.;600 х 1000 х 1000 mm.; (Нестандардни димензии достапни на барање) Материјал: Галванизиран челик;Перфориран лим;Акустичен материјал кој апсорбира звук;Алуминиум Заврши и бои: во РАЛ Својства: Отпорни на дожд и снег Мала длабочина на инсталација Лесно е да се инсталира Инсталација: Со директно прицврстување со завртки или на рамка за инсталација;Спецификите на инсталацијата се одредуваат според техничките карактеристики на проектот.      42334234234

Бокс за изолација на звук DECIBEL AL®

Decibel Booth

ДЕЦИБЕЛ БУТ е најмодерно решение за организирање канцеларии на отворен простор. Овие кабини создаваат совршена приватност за да остваруваат телефонски повици или да имаат кратки состаноци во тивка и мирна околина, дури и во средината на хаосот на центрите. Штандовите може да се користат и за целите на снимање на звук. Постојат различни големини и стилови на DECIBEL BOOTH кои можат да се вклопат директно во дизајнот на ентериерот на канцеларијата, истовремено задоволувајќи ја практичната потреба за приватност и на акустично и визуелно. Во ДЕЦИБЕЛ, веруваме дека секоја канцеларија на отворено има уникатен стил и корпоративна култура. Затоа, ние нудиме целосна прилагодување на нашите акустични штандови во однос на формата, димензиите, бојата на ентериерот и надворешноста, итн. Дури и материјалот што ќе ги сочинува theидовите на штандот ќе го избере клиентот во зависност од нивото на потребното намалување на бучавата. Екстериерот на DECIBEL BOOTH може да биде дрвен, метал или стакло, додека ентериерот може да биде украсен со акустичен текстил или нашите акустични панели со прекривка од ткаенина и 22 опции во боја.42334234234

Decibel Booth
We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.