Aztec mini дифузeр

Акустичен дифузер Aztec mini

Aztec дифузер е направен од експандиран полистирен и обезбедува оптимално решение за средни и високи фреквенции. Придонесува за значително зголемување на дифузното звучно поле. Иновативниот  дизајн  му овозможува постигнување на ексклузивен аголен ефект, преку дифузиона решетка направена од четири Aztec дифузери.

Примена

Конференциски сали, радио и телевизиски студиа, јавни простори, концертни сали, канцеларии и др.

Коефициент на дифузија

Технички карактеристики

Материјал експандиран полистирен
Боја темно сиво
Димензии 600 x 600 mm
Највисока точка 150 mm
EDA 0,71 m ²
Монтажа преку директно лепење

Галерија