Акустичен Inca дифузер

Inca дифузер

Inca дифузерот е одличен избор во потрага по начинот да го подобрите дифузното звучно поле. Inca е направен од експнадиран полиестирен кој е исклучително  лесен за монтажа. Нуди оптимални резултати во средни и високи фреквенции. Со невообичаениот дизајн е акустично и естетски избалансиран и помага да биде постигнат апстрактен визуелен ефект преку решетка од најмалку четири Inca дифузери.

Примена

Конференциски сали, радио и телевизиски студиа, јавни простори, концертни сали, канцеларии и др.

Коефициент на дифузија

Технички карактеристики

Материјал експандиран полистирен
Боја темно сиво
Димензии 600 x 600 mm
Највисока точка 150 mm
EDA 0,85 m ²
Монтажа преку директно лепење

Галерија