Специјализирани проекти

Референтни проекти

Верзија за печатење
2020
1.
2.
Шумоизолации на генератор
Telenor Bulgaria
3.
Шумоизолации и акустика на професионално ТВ студио
Doli Media Studio, Slavi's Evening show
4.
5.
Шумоизолации на чилери
Europarliament, Sofia
6.
Звучна изолација и акустика на студио за тапани
Венко Поромански - професионален тапанар
7.
Шумоизолации на воздушни канали
Restaurant Noah, Sofia
2019
1.
Намалување на времето за реагирање во гимназија
Private Language School "Doris Tenedi"
2.
Акустичен третман на студио за учење преку Интернет
Ucha.se
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Акустична штанд за снимање на звук
Chaos Group
11.
12.
2018
1.
Индустриска звучна изолација на чилери
Banca Intesa Serbia, Белград
2.
3.
4.
5.
6.
Акустичен третман на сали
Boyana Residence, House 2
7.
8.
9.
2017
1.
Акустичен третман на канцеларии и инсталација на сепаратори за биро
DSK Bank
2.
Звучна изолација на индустриска кабина
Воен погон Арсенал, Казанлак
3.
4.
Дизајн, производство и инсталација на кабини за превод
Euro Parliament, Sofia
2016
1.
Акустичен третман на канцеларии со текстилни акустични панели DECIBEL
Ernst & Young
2.
Дизајн и инсталација на акустични прегради и сепаратори
AQ Magnit, Godech
3.
Производство и инсталација на индустриски пригушувач
Vivacom (BTC EAD), Sofia
4.
Производство и инсталација на индустриска бариера за бучава
Grammer AD, Trudovets
5.
Звучна изолација на индустриски вентилатор
Alkaloid AD, Skopje
6.
7.
2015
1.
Акустичен третман на ТВ студио
Телевизија К -ТВ, Skopje
2.
Дизајн и инсталација на акустичен третман
Bar Barbakan, Skopje
3.
Дизајн и инсталација на звукоизолирани и акустични решенија
City Mark Art Centre, Sofia
4.
Дизајн и инсталација на звукоизолирани и акустични решенија
Open air theater, Burgas
5.
Звучна изолација на таванот од ресторан
Ресторан Sasa
6.
Звучна изолација бариера на центар за кучиња
Rudozem Street Dog Rescue
7.
Акустично инженерство на звучно изолиран раствор за опрема за производство
Nestlé
2014
1.
Звучна изолација на кутија за сервер
Alcatel Lucent Enterprise
2.
Звучна изолација на чилерот
Top Fit, Sofia
3.
Акустичен третман со дизајнерски акустични панели
Ресторан Backstage, Бургас
4.
Акустичен третман на просторија за аудиологија
Болница Тракија, Стара Загора
2013
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
2012
1.
Акустично подобрување во канцеларии и конференциски сали
Litex Tower, Sofia
2.
3.
4.
5.
Инженерство и инсталација на индустриска контрола на бучава
VP Brands International, Bulgaria
We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.