Звучна изолација и акустика за
Хотели

Главната функција на хотелите е да ги користат нивните гости за одмор и релаксација. За да се постигне ова, соодветниот хотел мора да ги задоволи нивните потреби и желби. Ова се должи на многу фактори како што се правилен ентериер, тивка локација, пријатен поглед и секако тивки простории.

Поради спецификите на второто, многу хотели го изолираат од нивниот список за да обрнат внимание на повеќе видливи потреби за удобност на своите гости. Како објекти за привремено сместување, хотелите секогаш се населени од различни луѓе со различен животен стил. .Алби за бучава што доаѓаат од соседната соба или за трескање на отворени простории, како што се конференциски сали и прием, се вообичаени кај хотелите.

ДЕЦИБЕЛ нуди трајно решение за сите аудио-проблеми. Компанијата нуди различни видови на третман според изворот на проблемот. Бучавата во просториите за конференции и лоби барови се должи на високите нивоа на реаверзија и бара акустичен третман. ДЕЦИБЕЛ нуди решение за овие проблеми со инсталирање на акустични панели со дизајн ориентација за да го надополни внатрешноста на хотелот.

Поради недостаток на изолација на звук, хотелските соби честопати се изложени на надворешен шум, што ги спречува гостите да останат во нив да се релаксираат. Комплексно решение што го нуди ДЕЦИБЕЛ е изолација на бучава, што ќе го направи престојот во хотелот далеку позабавен.

Поради специфичноста на хотелската работа, ДЕЦИБЕЛ извршува лични нарачки, кои максимално се вклопуваат во идеите за квалитетна работа на клиентот.

Поврзани производи

Слични проекти

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.