Шумоизолации и акустика за 
Канцеларии

Тенденцијата за дизајнирање канцеларии за отворен простор во последната деценија значително се зголеми. Во денешно време канцелариите ретко имаат wallsидови или се поделени меѓу поделбите во компанијата. Предноста на овие канцеларии е тоа што луѓето работат заедно и не се затворени на мали работни места. Сепак, една од несаканите ефекти е зголеменото ниво на „бучава во позадина“, недостаток на доверливост и соодветно намалување на фокусот и работниот капацитет на работниците.

ДЕЦИБЕЛ развива различни стратегии за решавање на овие предизвици и, во зависност од функцијата и дизајнот на канцеларискиот простор, развива индивидуални конфигурации за оптимално решавање на горенаведените проблеми. Ова вклучува решенија за центри за повици на отворен простор, простори за соработка, простории за состаноци и видео конференции, управување со доверливост за канцеларии на ниво на Ц, места за забава и забава, специјални телефонски штандови и специјализирана канцелариска опрема како што се говорни штафови.

ДЕЦИБЕЛ дизајнира активни и пасивни системи за контрола на бучава за канцелариски простор и во случај да ви треба решение за вашата канцеларија, можете да контактирате со кој било од нашите консултанти подолу.

Поврзани производи

Слични проекти

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.